Webinar på materialgjenvinning og nedgravde løsninger 20. mai
webinar Norwaste
Norwaste's Henrik Lystad holder webinar
20. mai holder Norwaste sitt første webinar på materialgjenvinningskrav og nye målepunkter.

Første webinar av stabelen 20. mai

Norwaste er endelig ferdig med forberedelsene sine og gleder seg til å holde digitale foredrag for deg. Webinarene vil være en beleilig plattform for å holde våre kurs, kurs vi har fått svært gode tilbakemeldinger på. 

Første webinar holdes 20. mai klokken 10:00-10:45 holder Henrik Lystad kurset med tittelen Nye materialgjenvinningskrav og nye målepunkter, som tar for seg det som venter av endringer får avfallsbransjen når Norge skal implementere EU-krav på avfallsområdet. Påmelding her.

Andre webinar om avfallssug arrangeres i samarbeid med NKF og Samfunnsbedriftene 27. mai klokken 10:00-10:30. Temaet er avfallssug som innsamlingsløsning for avfall og hvorfor en god planprosess er nødvendig for å få etablert dine anlegg. Samfunnsbedriftene vil presentere erfaringer de har fra sine medlemmer og fordelene de ser ved bruk av avfallssug, mens svenske Inobric AB dele på sine erfaringer fra prosjektering, planlegging og etablering av avfallssuganlegg. Dette blir en oppvarming og introduksjon av et større seminar satt til 21.-22. oktober 2020. Påmelding her.

Ettersom vi presenterer vår plattform, og webinar nr. 2 utføres i samarbeid med NKF og Samfunnsbedriftene vil begge webinarene være gratis. Dette vil dere med andre ord ikke gå glipp av.

Vi håper å se dere tilstede. Dersom det skulle være spørsmål ta gjerne kontakt.

Flere
artikler

nb_NONO