KOMMENDE KURS

Vi tilbyr ulike kurs, men kan også skreddersy kurs for din bedrift!

Kurset for den nyansatte i avfallsbransjen, eller andre som ønsker en bred innføring innenfor avfall og gjenvinning. Vi tilbyr kurs hvert kvartal. Varighet 5 timer, inkludert pauser.

  •  25. april 09.00-14.00 (digitalt)
  •  5. september (fysisk, Oslo-området)

Matavfall og plastemballasje skal kildesorteres i de fleste næringsvirksomheter fra 2023. Lær deg hvordan du kan møte de nye kravene med smarte løsninger. Kurset er lagd i samarbeid med Quality Norway.

  •  15. mars
  • 11. mai
 

Kravene til kartlegging og beskyttelse av biologiske faktorer gjelder på mange områder for de som jobber med ulike typer avfall. Dette kurset gir deg innsikt til å vite hva som gjelder og hva som kan gjøres. Varighet 3 timer, inkludert pauser og diskusjoner. 

Meld din interesse, dato om kurs kommer.

Les mer om kurset her..

I samarbeid med Karina Ødegård fra Sintef Norlab, har Norwaste utviklet et kurs for å gi en forståelse i hvordan man må planlegge og arbeide for å håndtere luktutslipp herunder luktrensing, internkontollsystem og risikokommunikasjon. Kurset passer for driftsledere på avfallsmottak/-anlegg, virksomhetsledere, miljøforvaltningen og planleggere i kommunen. Meld interesse i skjema under, så tar vi kontakt om kursdato ved nok interesserte (minimum 5 stk).

 

 

Vi er åpne for innspill når det gjelder utvikling av nye kurs.

en_USEN