Forbered bedriften din på fremtidens emballasjeregelverk
Er din bedrift klar for de kommende kravene i EUs Packaging and Packaging Waste Regulation (PPWR)? Vi i Norwaste tilbyr skreddersydde konsulenttjenester for å hjelpe bedrifter med å analysere og tilpasse seg det nye regelverket.
Er din bedrift klar for de kommende kravene i EUs Packaging and Packaging Waste Regulation (PPWR)? Vi i Norwaste tilbyr skreddersydde konsulenttjenester for å hjelpe bedrifter med å analysere og tilpasse seg det nye regelverket. Norwaste har bred kompetanse innen fagområdene som omfattes i PPWR og vil med vår ekspertise gi deg en klar oversikt over hvor din bedrift står i forhold til de kommende kravene, og hva som må til for å møte dem.
Hva er PPWR?
PPWR, eller Packaging and Packaging Waste Regulation, erstatter dagens direktiv om emballasje og emballasjeavfall og er en del av EUs Green Deal. Regelverket fokuserer på å redusere miljøpåvirkningen fra emballasje og setter strenge krav til design, produksjon og resirkulering av emballasje på en rekke områder. Dette vil påvirke alle virksomheter i emballasjens verdikjede.
 
Våre tjenester inkluderer 
  • Gjennomgang av PPWR regelverket tilrettelagt for din bedrifts aktiviteter og produkter
  • Analyse over bedriftens ansvar i regelverket
  • GAP-analyse: Gjennomgang av din nåværende praksis i forhold til de kommende PPWR-kravene
  • Handlingsplan: Kvalifiserte og prioriterte anbefalinger og tiltak for hvordan din bedrift kan tilpasse seg regelverket i tide
  • Opplæring og støtte
Hvorfor GAP-analyse?
En GAP-analyse identifiserer avstanden mellom dagens praksis og de kommende kravene. Ved å gjennomføre en GAP-analyse kan vi hjelpe din bedrift med å:
  • Identifisere mangler og forbedringsområder for å møte kravene i PPWR
  • Utvikle en handlingsplan med de viktigste tiltakene for å tilpasse bedriften til det nye regelverket
  • Sikre at din bedrift er forberedt og konkurransedyktig i møte med fremtidige krav
Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å være i forkant av det nye PPWR regelverket.

 

Kontaktinformasjon
Tlf: +47 / 95 99 53 31
E-post: amund.aalstad@norwaste.no
Nettsted: https://norwaste.no/

Flere
artikler

nb_NONO