Malin Granlund begynner i Norwaste
Norwaste utvider allerede etter en måned. Malin Granlund kommer fra jobben som rådgiver og prosjektleder i Avfall Norge.

Allerede en måned etter selskapets oppstart signerer Norwaste en nøkkelperson i bransjen.

Malin Granlund kommer fra jobben som rådgiver og prosjektleder i Avfall Norge, der hun har koordinert ulike faggrupper og fagnettverk og hatt ansvar for gjennomføring av en lang rekke prosjekter.

-Vi er svært glade for å forsterke teamet vårt med en slik ressurs, sier daglig leder Henrik Lystad. -Jeg kjenner Malin som en svært kompetent og effektiv fagperson, som sprer arbeidsglede og trivsel rundt seg. Erfaringene hun har fra tidligere vil komme svært godt til nytte i Norwaste.

Malin har blant annet hatt ansvaret for farlig avfallsgruppen og deponigruppen i Avfall Norge, samt nettverk for nedgravde løsninger og ettersorteringsanleggene. I tillegg har hun vært prosjektleder for en rekke av prosjektene i Avfall Norge de siste årene, både som bestiller, men også som utfører. Tidligere har hun også jobbet i Renovasjonsetaten, Oslo kommune.

– Etter mange år i Avfall Norge blir det spennende å prøve tilværelsen som konsulent, sier Malin Granlund. – Nå skal jeg svare på de forventningene jeg selv har hatt som bestiller.

Malin begynner i Norwaste 1. september.

Flere
artikler

nb_NONO